side-area-logo

Zakelijk Interieur

Je lekker voelen in een ruimte. Daar streeft Studio Robbin naar. Niet alleen voor u, maar nog meer voor de bezoekers van uw bedrijf. Dat behaaglijke, ongrijpbare gevoel creëren we in het design van uw interieur.

 

We rollen pas de mouwen voor u op na een ongedwongen en bevlogen gesprek met u. Daarna leggen we uw wensen langs de meetlat en komen met voorstellen die naadloos aansluiten bij het DNA van uw bedrijf. Een tikkeltje eigenwijs. Omdat we in alle bescheidenheid – en na jarenlange ervaring – kunnen zeggen dat we goed zijn in het ontwerpen van interieurs.

We praten overigens liever niet over in een ‘interieur’ maar over een ‘beleving’. Want het gaat over een totale beleving die bezoekers in uw bedrijf gaan ervaren. Een op maat gesneden beleving creëren we niet alleen met passende meubelen maar ook met kleur, fraaie materialen, accessoires en slimme constructies. Eigentijds en altijd van morgen, waarbij mooi en functioneel elkaar altijd versterken.
Rekeninghoudend met uw budget is uw bedrijf voor even het onze. Met die gedachte, inzet en betrokkenheid proberen we elke keer weer een mooie beleving te ontwerpen.