side-area-logo

Architectuur

Ontwerpen is meer dan een idee uitwerken. Ontwerpen is voor ons problemen oplossen en vooruit denken. Iets functioneels bedenken kan iedereen maar een oplossing in een goed en strak design is wat anders. Dat geldt zowel voor producten als voor een compleet interieur.

Studio Robbin verzorgd samen met Roeland Thissen van Duoplan Architecten Zevenaar projecten voor interieur en exterieur. Roeland zorgt voor een juiste vertaling van regelgeving en voorschriften zoals bouwbesluit, burgerlijk wetboek, plaatselijke verordeningen en voorschriften voor de bouwgrond of een bestaand pand. Door de contacten met diverse partijen neemt Roeland de vele zorgen uit handen die te maken hebben met het exterieur en Robbin de Vries de zaken die te maken hebben met het interieur.

Als de ontwerp fases tegelijk starten (exterieur en interieur) kan dat enorm veel voordelen opleveren. Door samen het project in te gaan en elkaar goed op de hoogte te houden van het ontwerp wordt het maximale uit een pand gehaald. De ruimtes worden beter benut door samen oplossingen te creëren wat tevens weer kosten besparend is. Verlichting, electrapunten, binnenmuren, data, routing, ruimtes voor maatwerkkasten, allemaal belangrijk items waar vooraf goed over nagedacht wordt, zodat het meerwerk tijdens een verbouwing tot het minimum wordt beperkt. Het grootste voordeel voor u is dat alle plannen tegelijk klaar zijn zowel exterieur als interieur. Graag ontvangen wij u voor een vrijblijvend gesprek, dan vertellen we u graag onze manier van werken en wat voor u de voordelen zijn.