side-area-logo

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen onderscheidt zich door de kwaliteit van de opleidingen en de manier waarop wij ons onderwijs geven: excellent onderwijs in een modern jasje.

Een rijke basis voor onderwijsinnovatie hebben we de afgelopen jaren gelegd met onze investeringen in ICT (o.a. smartboards en iPads). Afgelopen week is het jongste project afgerond: een nieuw onderwijslokaal – een proeftuin voor modern onderwijs. In ons fonkelnieuwe leslokaal geven docenten en cursisten het onderwijs veel vrijer vorm dan in de reguliere leslokalen. Docenten kiezen voor moderne werkvormen die meer overleg, ruimte en bewegingsvrijheid vragen. De flexibiliteit van het meubilair zorgt ervoor dat de docent in verschillende opstellingen kan werken in het lokaal. Denk hierbij aan een hoorcollege of een plenaire sessie in een u-opstelling, afgewisseld met samenwerken in subgroepjes zonder extra inspanning. Daarbij kunnen docenten de lessen intensiever ondersteunen met ICT door de aanwezigheid van een mobiel 2e en 3e beeldscherm met Apple TV.

Door een variëteit aan opstellingen aan te bieden, met behulp van verschillende meubels en de beschikbaarheid van eenvoudig te bedienen techniek, hopen we onze docenten en cursisten uit te rusten met een prettige, warme, veilige leeromgeving. Dat betekent ruimte voor creativiteit en samenwerken.

Recommend
Share
Tagged in